Prosjektets andre år, 2018-2019

Prosjektet startet i august 2018. Følgende steder ble valgt ut:

Oslo: Skullerud aktivitetshus i Østensjø bydel
Nittedal: Danseverket
Tromsø: Tvibit
Ålesund: Vibes kulturverksted
Trondheim/Verdal: RAW/Huldance dansestudio

Av eksisterende prosjektsteder fra første år ble Moss, Step In i Bergen og Samsen Kulturhus i Kristiansand valgt ut videre.

Tusen takk til alle steder for et fint samarbeid!

Tilbakemeldinger

“Jeg har hatt det så utrolig gøy! Både har jeg møtt masse nye folk som nå er venner for livet, men har også blitt så utrolig inspirert av alle jeg har møtt. Alle folkene/elevene var alle så utrolig inspirerende og det var utrolig gøy å få være med i et sånt trygt og kult miljø. Og selvfølgelig var alle lærerne UTROLIG inspirerende og jeg har lært så utrolig mye at jeg tror ikke jeg skjønner det selv”
– Deltager, 16 år

“Battlen var skikkelig gøy og alle slapp seg fri. Jeg likte veldig godt å se alle, og ble veldig inspirert.”
– Deltager, 14 år, om battle på Summer Dance Camp

Ungdommene har utviklet seg enormt og deler det de har lært med ungdommer som ikke var med på prosjektet. De ønsker å spre dette så mye de klarer og er med på å styrke dansemiljøet […]. «Each one, teach one» er noe ungdommene har skjønt viktigheten av, og det praktiserer dem mer og mer.
– Stedsansvarlig

“Så kjekt å danse med de profesjonelle. At dere hjelper oss. Kommer å snakker med oss. Og danser med oss. På jammen danset vi med dere. Vi danset med dere på Soul Train”
– Deltager, 15 år

Fotografer: Mikael B. Örtenheim, Saona Puth, Albertine Vestvik
Sjekk vår instagram @soulsessionscommunity for mer dokumentasjon

“Det er så utrolig verdifullt for distriktene at vi har fått ha det profesjonelle kunstmiljøet så tilgjengelig – da blomstrer initiativene og motivasjonen! Også for oss som selv forsøker å drive profesjonelt med dans i distriktene.. Man føler seg ofte veldig alene, men med Soul Sessions Community, har dette vært et løft for fellesskapsfølelsen og framtidstro!”
– Stedsansvarlig

“Jeg skal ta med meg videre alle tipsene og all inspirasjonen jeg har fått. Både videre i dansen og treningen, men også videre i livet generelt.”
– Deltager, 16 år

“For oss som stedsansvarlige virket opplegget veldig gjennomtenkt og bra. Tilbakemeldinger fra deltakerne er gjennomgående positive. Stikkord er bra, lærerikt, profesjonelt, gøy, fantastiske og dyktige lærere, inspirerende, trygg gruppe. Vi ser en veldig positiv utvikling i gruppen som er på prosjektet. Både sosialt og faglig. Det har også gitt et veldig bra løft til kvaliteten på fritidstilbudet til kommunens ungdommer, og satt et stempel på at det kulturelle innholdet hos oss holder et høyt nivå. Har fått flere positive tilbakemeldinger fra foreldre til deltakerne, som er veldig fornøyde og synes det er et bra tilbud.”
– Stedsansvarlig

“Jeg har hatt det veldig bra. Jeg føler jeg utviklet meg på de månedene. Og det var gøy å bli kjent med alle de andre som også likte å danse.”
– Deltager, 13 år 

“Ungdommene som har vært med på prosjektet har vokst veldig mye og skjønt at de må ta mer ansvar selv og hvis de ønsker at miljøet skal vokse. Det har blitt et mer sammensveiset miljø som mest trolig kommer til å fortsette å vokse.”
– Stedsansvarlig

 


Warning: preg_match(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 12 in /home/4/s/soulsessionsoslo/www/wp-content/plugins/js_composer_disabled/include/classes/shortcodes/vc-basic-grid.php on line 184