OM SOUL SESSIONS OSLO


Soul Sessions Oslo er en organisasjon som jobber for å fremme hip hop-kulturen i Norge. Vi har rusfrie dansearrangementer som; jams, fritreninger, battles og workshops. Vi vil åpne opp denne fantastiske kulturen for alle – uansett erfaring og alder!
Soul Sessions Oslo ble etablert i vinteren 2009 av Camilla Tellefsen og Mathias Jin Budtz, og senere samme året ble organisasjonen videreutviklet i samarbeid med Inger-Reidun Olsen. Siden 2010 har Soul Sessions jobbet med et styre på cirka 10 stk. som har organisert ukentlige treninger, månedlige jams på The Villa og den årlige festivalen Soul Sessions Extended. I mars 2016 flyttet vi inn på Sentralen i Oslo sentrum og ble en del av Sentralens programtilbud for barn, ungdom og profesjonelle dansekunstnere

Vårt mål er å inspirere norske dansere, DJs og andre artister innen streetsjangeren ved å fungere som en plattform for egentrening og utvikling. Dette gjør vi ved å invitere noen av de fremste innen sine felt fra inn- og utland.

Soul Sessions Oslo vil samle hip hop og street dance miljøet i Norge og inspirere til en positiv utvikling av streetdansen og dens ulike sjangre. En viktig del av dette er kulturens historie. Vi ønsker å gi god informasjon gjennom åpenhet og å invitere workshopholdere som generøst deler sin kunnskap om kulturen.